Werken bij

Werken bij

Wij zijn een hypermoderne fabriek die hoogwaardige prefab betonwanden maakt voor de woningbouw en zijn onderdeel  van TBI. Ons grotendeels gerobotiseerde productieproces van deze wanden maakt ons uniek in de prefab-markt in Nederland. Niet alleen de nauwkeurigheid en kwaliteit van de wanden maar ook de flexibiliteit en snelheid maken ons bedrijf bijzonder in deze bedrijfstak. Deze werkwijze wordt in de literatuur Industry 4.0 genoemd en wordt beschreven als “De Toekomst” van het produceren. Voorbij Prefab heeft hiermee wereldwijd bekendheid gekregen!

Jouw mogelijkheden

Ben jij net afgestudeerd? Of juist al een tijd aan het werk en op zoek naar je volgende uitdaging?

Voorbij Prefab biedt jou een inspirerende baan bij een innovatieve werkgever. Met zijn allen zijn wij gepassioneerd om onze processen en producten continue te verbeteren en innoveren. Daardoor is geen dag hetzelfde. We bieden kansen in diverse functiegebieden. Je kunt bij ons je kennis in de praktijk brengen en jezelf verder ontwikkelen en uitdagen. 

Waarom bij ons?

Naast een fijne werksfeer, biedt Voorbij Prefab je een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, TBI-Studiefonds (een bijdrage voor de opleiding van kinderen van onze medewerkers) en een pensioenregeling.

Ook biedt Voorbij Prefab je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan je persoonlijke en professionele groei door middel van opleidingen. Want grenzen zijn er om verlegd te worden! Ben je ambitieus en zet je je graag in? Dan zijn er bij Voorbij Prefab volop doorgroeimogelijkheden.

Meer informatie over werken bij ons en de actuele vacatures vind je op www.werkenbijtbi.nl