Industrie

Maatwerk en vakmanschap, dat kenmerkt onze industrietak. Werken met schoonbeton, werken met zwaarbeton. Voor onze klanten Alfen en Hitachi produceren we maatwerkproducten die voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Ook hier staat duurzaam beton hoog op de agenda.

Alfen transformatorstations en sokkels voor laadpalen

De productie van transformatorstations vereist expertise in betontechnologie. Voorbij Prefab heeft jarenlange ervaring en expertise in deze markt en produceert voor Alfen sokkels voor laadpalen en transformatorstations in verschillende reliëfs en kleurstellingen. We blijven in ons betonlaboratorium innoveren. Duurzaam materiaalgebruik en ‘slim en verstandig’ gebruik van grondstoffen staan daarbij centraal. Voor alle producten geldt dat ze voldoen aan de zorgvuldig geformuleerde voorwaarden en strenge kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen.

Kunnen wij iets betekenen voor uw industrieproject?

Neem contact op

Hitachi Construction Machinery

Wij vullen contragewichten met zwaarbeton voor Hitachi machines. Voorbij Prefab en Hitachi Machinery bevinden zich als buren aan de Siciliëweg in Amsterdam. Deze nabijheid biedt niet alleen een uitstekende samenwerkingsmogelijkheid, maar heeft ook een milieuvoordeel. Dankzij de korte afstand wordt de ecologische impact van het transport geminimaliseerd.