Werkvoorbereider

Vacature werkvoorbereider (40 uur)

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider maak je onderdeel uit van het bedrijfsbureau en werk je productietekeningen en productiedata uit aan de hand van 3D-modellen. Samen zorgen we ervoor dat onze opdrachten veilig, kwalitatief en op tijd gerealiseerd kunnen worden. Daarvoor worden rapportages en planningen goed bewaakt. Jij stelt technische specificaties en hoeveelheden op en voorziet de logistieke planning tijdig van de juiste informatie. De uitdaging zit in de tijdige signalering van contractwijzigingen/meer- en minderwerk richting de onderaannemers, opdrachtgevers en leveranciers.

Daarnaast ben je degene die de proces- en conceptafspraken met de verschillende klanten en partners bewaakt en eventuele afwijkingen zelfstandig bijstuurt.

Uiteraard denk je mee en participeer je in verbetertrajecten om efficiënter en effectiever te werken, waardoor jouw werk, maar ook dat van je collega’s nog leuker wordt.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die minimaal MBO-4 Bouwkunde of een vergelijkbare opleiding heeft afgerond. Als je enkele jaren ervaring hebt binnen het vakgebied is dat zeker een pré.
Daarnaast zoeken wij een kandidaat die zich herkent in de volgende competenties:

  • Communicatief vaardig
  • Kostenbewustzijn
  • Organiserend vermogen
  • Planmatig werken
  • Stressbestendig

Wie zijn wij? 

Voorbij Prefab is een gerobotiseerde betonfabriek, waar we hoogwaardige producten maken zoals casco’s voor grondgebonden woningbouw, compact-stations, contragewichten en we leveren beton voor heipalen. Onze fabriek ligt aan het Noordzeekanaal in Amsterdam Westpoort.

Wij zijn een open en informele organisatie, met veel ruimte voor eigen initiatieven, met fijne collega’s en een no nonsens cultuur. Onze mensen staan bekend om hun vakmanschap, vernieuwende manier van denken en gepassioneerde manier van doen. Wij zijn continu opzoek naar innovatie en verduurzaming van ons beton en processen, en dat staat de komende jaren hoog op de agenda.

Wat bieden wij?

Het bedrijfsbureau is een klein hecht jong team van professionals. Het bedrijfsbureau is sterk betrokken bij commercie en calculatie en ook bij de dagelijkse productie.

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij een goed salaris en hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bijvoorbeeld 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen en een aantrekkelijke pensioenregeling. Als je bij Voorbij Prefab komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Deze stichting heeft als doel om, in de vorm van een gift, een bijdrage te leveren aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van de TBI-ondernemingen.

Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen, zodat je de allerbeste in je vakgebied wordt.

Ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken?

Reageer dan nu op deze vacature. Vertel ons in een motivatiebrief waarom jij voor Voorbij Prefab wilt werken en waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze rol. Stuur deze samen met je CV aan Carola Beers, HR Adviseur via c.beers@voorbijprefab.nl. Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Rogier van den Brink via r.vandenbrink@voorbijprefab.nl.  We maken graag kennis met je!