Vacature Betontechnoloog (32-40 uur)

Wij maken graag kennis met een betontechnoloog met een innoverende inslag, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Je vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van duurzame betonmengsels. Samen met de betonlaborant beheer en verbeter je de betonsamenstellingen, zodat wij betonproducten kunnen leveren die duurzaam zijn en voldoen aan wettelijke- en gebruikerseisen. Het beton lab bestaat totaal uit twee collega’s. In verband met het naderend pensioen van onze betontechnoloog zijn we op zoek naar een opvolger.

Wat ga je doen?

Als betontechnoloog ben je verantwoordelijk voor het adviseren, ontwerpen en door ontwikkelen van betonmengsels. Je monitort, toetst en rapporteert inzake betonveiligheid en kwaliteit conform wet- en regelgeving. Bij Voorbij Prefab maken we constructief beton en werken conform de NEN-ISO 45001:2018, NEN-ISO 14001 (2015) en KIWA. Eén van de meeste interessante vraagstukken voor de komende jaren wordt het ontwikkelen van een CO2 armer beton. Samen met andere kennisdragers in de betonindustrie, bouwers, adviesbureaus en Universiteiten breng je de ontwikkeling verder.

Wie ben jij?

Wij zoeken een collega met HBO werk- & denkniveau en in bezit is van het diploma Betontechnoloog (bte). Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is absoluut noodzakelijk in de verschillende samenwerkingen. Je hebt ervaring als betontechnoloog en affiniteit met cementchemie is zeer welkom. Bovenal heb je een intrinsieke drive om de CO2 footprint van beton duurzaam te verlagen.

Wat bieden wij?

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij een goed salaris conform de functie (schaal 5 cao Betonproductenindustrie) en hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bijvoorbeeld 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen, en een aantrekkelijke pensioenregeling. Als je bij Voorbij Prefab komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Deze stichting heeft als doel om, in de vorm van een gift, een bijdrage te leveren aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van de TBI-ondernemingen.

Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen, zodat je de allerbeste in je vakgebied wordt.

Ben jij de betontechnoloog die wij zoeken?

Vertel ons in een motivatiebrief waarom jij voor Voorbij Prefab wilt werken en waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze rol. Stuur deze samen met je CV aan Carola Beers, HR Adviseur via c.beers@voorbijprefab.nl. Wil je meer informatie over de functie? Bel Dorien Staal, telefoon 020-4077000.