Utiliteitsbouw

Samen met u streven wij al in een vroeg stadium naar een volledige oplossing voor al uw projecten. Vanaf de engineering tot aan het eindproduct kunt u bij ons terecht. Met alle faciliteiten onder één dak kunnen we een gevarieerd aantal prefab producten fabriceren en produceren. Inmiddels hebben we jarenlang ervaring opgedaan met het voorbereiden, de levering en montage van diverse prefab betonelementen voor grote utiliteitsbouw projecten. Hierbij anticiperen wij op de snelle ontwikkelingen binnen de branche.

Wanden

We produceren en fabriceren wanden in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Van binnenspouwbladen, kernwanden, liftwanden tot en met de afdekplaten worden allemaal op maat, op projectbasis gemaakt. Afhankelijk van het te bouwen project bekijken wij samen met u welke producteisen daar het best op aansluiten.

Onze wanden kunnen worden voorzien van diverse onderdelen. Een oplegnok, deur- en raamsparingen, stelkozijnen, metselwerkankers, ankerrails en/of de benodigde elektravoorzieningen, afhankelijk van uw wensen. Van kale wand tot en met een complete wand, het is allemaal mogelijk.

PROJECTEN

KANTOOR PWC

HOOFDKANTOOR ENECO

BRANDWEERKAZERNE/HVD/GGD