Industrie

In deze bedrijfstak, de industrie, wordt gebruik gemaakt van jarenlange kennis en ervaring binnen ons bedrijf. We bieden u, onze klant in zowel binnen als buitenland, geïntegreerde maar ook technische oplossingen aan. Zo kunnen zware betonsoorten toegepast worden bij het vullen van bijvoorbeeld contragewichten en wordt vezelbeton (FR1) gebruikt voor de productie van compactstations. Ook leveren wij unieke betonnen kernonderdelen waarbij scherpe toleranties geëist worden. De verschillende instortvoorzieningen worden op de millimeter nauwkeurig bevestigd. Onze prefab betonelementen kunnen worden gegoten in verschillende reliëfs.
Voor alle producten geldt dat ze voldoen aan de zorgvuldig geformuleerde voorwaarden en strenge kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid staan centraal.

KOMO keurmerk

Producten van Voorbij Prefab dragen het KOMO-keurmerk 'bouwelementen van beton' van de Kiwa. De keurmerken op Europees niveau zijn te vinden bij de CE-prestatieverklaringen. Klik hier voor alle certificaten en documenten.