Onze medewerkers

Maatwerk en vakmanschap, dat kenmerkt onze industrietak. Werken met schoonbeton, werken met zwaarbeton. Voor onze klanten Alfen en Hitachi produceren we maatwerkproducten die voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Ook hier staat duurzaam beton hoog op de agenda.

Veiligheid en gezondheid

Onze medewerkers vormen de basis van het succes van onze organisatie. Aandacht voor de werkomstandigheden in de fabriek, op kantoor en op de bouwplaats heeft voor ons dan ook een hoge prioriteit. Het doel is om een continue verbetering van de arbeidsomstandigheden te realiseren om zodoende een veilige en gezonde werkomgeving te creëren.

Opleiding en ontwikkeling

Samen met onze medewerkers werken wij aan een optimale inzet van talent, leiderschap en kennis. We investeren in bijscholing en persoonlijke ontwikkeling, omdat kundige en tevreden werknemers het verschil maken.

Via TBI kunnen werknemers deelnemen aan de TBI acdmy. TBI acdmy is het scholingsinstituut, dat uitgebreide management ontwikkelingsprogramma's biedt waarin de medewerkers van de TBI-ondernemingen elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen uitwisselen.

Integriteit

Onze medewerkers zijn betrouwbaar, handelen eerlijk en transparant en zijn niet omkoopbaar. Die professionele houding verwachten we van onze medewerkers in hun relatie met opdrachtgevers, toeleveranciers, onderaannemers en andere partijen. Voor het stimuleren van deze houding in de bedrijfscultuur is de TBI gedragscode een belangrijk hulpmiddel.