Over ons

Wij specialiseren ons al tientallen jaren in de ontwikkeling, toelevering en montage van duurzame prefab betonelementen binnen diverse markten. Wij richten ons op de woningbouw en de industriële sector.

De goed geoutilleerde hallen van Voorbij Prefab liggen aan het Noordzeekanaal in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. Alles wat nodig is om u te voorzien van kwalitatief hoogwaardige prefab betonelementen, bevindt zich onder één dak!

Standaardproducten zorgen voor een stevige basis, daarnaast bieden wij u interessante alternatieven voor speciale projecten. Wij zijn vaak al in een vroeg stadium actief betrokken bij een project en kunnen eventueel de complete engineering verzorgen. Samen met u streven wij naar een volledige oplossing.

Als innovatief productiebedrijf houdt Voorbij Prefab de ontwikkelingen binnen de bouwbranche scherp in de gaten. Door producten, toepassingen en samenwerkingsverbanden op deze ontwikkelingen af te stemmen kunnen we een sterke marktpositie behouden. Voorbij Prefab staat voor ervaring, partnership en allround capaciteit.

Voorbij Prefab maakt deel uit van de groep van TBI ondernemingen. TBI is een besloten vennootschap met een volledig structuurregime en Stichting TBI als uiteindelijk en enig aandeelhouder.

VOORBIJ PREFAB B.V.

VOORBIJ PREFAB B.V.