Over ons (oud)

Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare en zeer innovatieve leverancier van hoogstaande kwaliteitsproducten in prefab beton. Met onze betrokken werknemers werken wij elke dag hard aan de beste producten waar onze klanten blij van worden.

Wij richten ons op twee segmenten, woningbouw en industrie. Vanuit onze hypermoderne gerobotiseerde fabriek aan het Noordzeekanaal maken wij prefab casco’s voor grondgebonden woningbouw met een opvallend hoog kwaliteitsniveau, tot op de millimeter nauwkeurig en met een strakke afwerking. Perfectie in prefab is wat wij nastreven. Wij werken vanuit BIM (Revit), dat is onze bron. Vanuit daar worden onze robots aangestuurd. Wij zijn vaak al in een vroeg stadium actief betrokken bij projecten en kunnen de complete engineering verzorgen. Tevens delen we graag onze BIM kennis en ervaring om het voortraject voor beiden efficiënter te maken.

Voor de industriële markt maken wij hoogwaardige kwaliteitsproducten, zoals transformatorstations, contragewichten en straatmeubilair. Geproduceerd met innovatieve betonmengsels die in ons eigen laboratorium ontwikkeld worden. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, waarbij ook de productveiligheid vanzelfsprekend centraal staat. Samen met u streven wij naar een volledige en duurzame oplossing.

Als innovatief productiebedrijf houdt Voorbij Prefab de ontwikkelingen binnen de bouwbranche scherp in de gaten. Door producten, toepassingen en samenwerkingsverbanden op deze ontwikkelingen af te stemmen behouden we onze sterke marktpositie. Voorbij Prefab staat voor ervaring, partnership en hoge kwaliteit die opvallend is in de bouwsector.

Voorbij Prefab maakt deel uit van de groep van TBI ondernemingen. TBI is een besloten vennootschap met een volledig structuurregime en Stichting TBI als uiteindelijk en enig aandeelhouder.

Adresgegevens

Siciliëweg 61 1045 AX Amsterdam