Legal

Disclaimer

Alle informatie op de website van Voorbij Prefab B.V. heeft een informatief karakter. Alhoewel Voorbij Prefab B.V. getracht heeft om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garandeert Voorbij Prefab B.V. niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Voorbij Prefab B.V.  accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website en de informatie eraan gerelateerd is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat Voorbij Prefab B.V. voorafgaand schriftelijke toestemming heeft gegeven. Alle rechten zijn voorbehouden aan Voorbij Prefab B.V.

Op deze website staan diverse links naar websites die niet van Voorbij Prefab B.V. zijn. Voorbij Prefab B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van andere websites.