Innovatie

Voorbij Prefab wordt gezien als een vernieuwer, een gamechanger. Met name de hoge mate van automatisering en robotisering zijn zeer onderscheidend en daar plukken wij, met onze partners, de vruchten van. De automatisering zorgt voor efficiëntie in het voortraject en de robotisering zorgt voor ongekende maatvastheid en een hoog afwerkingsniveau.

What we BIM, is what we get! En We zijn Wij, BIMmen doe je samen en we investeren daar met onze partners dan ook veel tijd in tijdens het voortraject.

BIM, en in het bijzonder Revit, hebben een cruciale rol in onze calculatie, werkvoorbereiding en productieproces. Wij BIMmen namelijk echt op topniveau met onze partners, we tekenen niet meer (over), we verrijken het model met productie-specifieke data. ‘What you BIM is what you get’, is bij ons dan ook een gevleugelde uitspraak. De robots worden aangestuurd door het BIM model. Samen met de BIM modelleurs van de ketenpartners investeren we volop in het voortraject om vervolgens daar gezamenlijk de vruchten van te plukken. We doen geen dubbel (of driedubbel) tekenwerk meer en geen extra controleslag naar aanleiding van ‘overtekenen’. Ook de calculatie wordt op basis van het BIM model gemaakt.