Infrastructuur

Binnen de segmenten rail-, weg- en waterbouw is Voorbij Prefab een ambitieuze speler op het gebied van infrastructurele projecten. Voor deze sector zijn wij in staat een aantal specifieke prefab betonelementen te vervaardigen en indien gewenst, te plaatsen. Of het nu gaat om voorzetwanden, geluidsschermen met of zonder relief, spoorbakken of tunnels, wij kunnen u een passende oplossing bieden.

Geluidsschermen

Geluidsschermen kunnen dankzij een efficiënt mallensysteem in grote aantallen geproduceerd worden. Door toepassing van absorberend beton, houtvezel of cannelures kunnen we zowel reflecterende als absorberende geluidsschermen leveren.

Voorzetwanden

Voorzetwanden zijn decoratieve wanden om kunstwerken, bijvoorbeeld viaducten, te verfraaien.

Stootplaten

Door het verzakken van de bodem direct naast een kunstwerk kan er een abrupt en ongewenst hoogteverschil ontstaan. Dit kan gaten of scheuren in het wegdek tot gevolg hebben. Wij leveren stootplaten die als overgangsconstructie gebruikt kunnen worden om de abrupte overgang te voorkomen. Dit waarborgt het rijcomfort en zorgt voor een verhoogde verkeersveiligheid.

Terre Armée

Al meer dan 30 jaar maakt Voorbij Prefab Beton, in licentie, prefab elementen voor Terre Armée. Deze elementen worden onder andere gebruikt voor grondkerende constructies langs wegen en spoorwegen.

KOMO keurmerk

Producten van Voorbij Prefab Beton dragen het KOMO-keurmerk 'bouwelementen van beton' van de Kiwa. De keurmerken op Europees niveau zijn te vinden bij de CE-prestatieverklaringen. Klik hier voor alle certificaten en documenten.

PROJECTEN

TERRE ARMÉE

ECODUCT DWINGELDERVELD