Voorbij in de media

Waarom Voorbij Prefab

Dagelijks produceert Voorbij Prefab <aantal> miljoen m3 betonproducten voor de tertiaire sector. We beheersen de expertise om betontechnologie maximaal te benutten. Voorbeelden zijn toepassingen van zware betonsoorten en reliëfs en kleurstellingen op beton.

Wat we doen?

De gerobotiseerde fabriek van Voorbij Prefab produceert van 6.00 uur in de ochtend tot 23.00 uur in de avond naast casco's onder meer:
•    Transformatorstations in verschillende reliëfs en kleuren
•    Sokkels voor autolaadpalen 
•    Contragewichten voor hijskranen
•    Straatmeubilair

Onze opgeleide chauffeurs transporten de betonproducten naar de bouwplaats. Voor het transport beschikt Voorbij Prefab vanzelfsprekend over daartoe uitgeruste vrachtwagens en transportvergunningen.

Circulaire fabriek

Samen met haar TBI-holding stevent Voorbij Prefab af op een circulaire fabriek. Als vanzelfsprekend scheiden we afval en verpakkingsmaterialen. Ook komt energie gedeeltelijk van zonnepanelen en windmolens. Voorbij Prefab studeert op hergebruik van materialen in haar processen. Lees meer over onze circulaire processen
 

Opdrachtgevers

Voorbij Prefab heeft een aantal vaste opdrachtgevers waarvoor zij jaarlijks betonelementen produceert, waaronder zo’n 20 bouwbedrijven in en rondom Amsterdam. Dit zijn onder meer Gemeente Amsterdam, Boele & van Eesteren, Dura Vermeer Midden West, Era Contour en Heembouw.

De producten van Voorbij Prefab voldoen aan de geldende normen, richtlijnen en kwaliteitseisen.

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan via info@voorbijprefab.nl of neem op een andere manier contact met ons op

Onze contactgegevens