De voordelen

Flexibiliteit

Ontwerpen kunnen tot kort van tevoren nog worden bijgesteld. De consument kan dus op het laatste moment nog bepalen of men een uitbouw of een raam extra zou willen. Series van 10 zijn net zo goed en snel te realiseren als series van 20 of 30. De koper = koning.

Snelheid

Casco's kunnen in een korte productieperiode compleet worden geleverd. De opdrachtgever geeft aan, hoe en in welke volgorde de delen moeten worden aangeleverd op de bouw, alles naar wens van de klant.

Precisie

Bestektekeningen worden vanuit uw computer naar onze computer gestuurd. Ze worden vervolgens omgezet in de juiste productiespecificaties, inclusief wapening, leidingen enzovoorts. De foutkans is nihil. Bekistingen en vlechtwerk worden op de millimeter nauwkeurig computergestuurd geplaatst en verankerd.

Just in Time

Casco's kunnen kort van tevoren nog worden  gewijzigd en kunnen helemaal compleet op exact het gewenste tijdstip worden geleverd. Op de bouwplaats is geen opslagruimte en wachttijd nodig.

Kwaliteit

De kwaliteit van de casco's is uitstekend door de hoge mate van nauwkeurigheid. De casco's voldoen aan alle geldende normen/eisen en zijn van 'aaibare' kwaliteit...

Innovatief

In het eigen laboratorium kunnen nieuwe betonmengsels op maat worden ontwikkeld, met andere kleuren of gebruik makend van gerecycled materiaal.